SPONSORING


Als er maar één nare ziekte is die de mensheid tart is het wel kanker. Vele onschuldige mensen zijn heen gegaan door deze slopende, destructieve en lijdende ziekte of hebben gewoon hun hele leven last hiervan en kunnen daardoor soms niet altijd op een normale manier leven. 

Gelukkig zijn er organisaties die geld inzamelen, zodat er onderzoek gedaan kan worden met als doel dat iedereen van deze ziekte voor eeuwig en altijd kan genezen! Wij willen daarom ook hieraan bijdragen en vinden het dan ook meer dan bijzonder als er mensen zijn die zich hiervoor inspannen.

En zo'n bijzonder persoon die hier zich voor inspant is de eigenaresse Nicoline van Kemenade-Vink van Zwemschool Kemenade in Dronten! Nicoline wil € 2500,00 ophalen via Stichting Alpe d'Huzes en zal in juni gaan beginnen aan deze tocht! Help jij ook haar het streefbedrag te halen? Doneer dan via onderstaande link of scan de QR code!


Wij van R&R Sportevents zullen iedere maand tot en met juni 10% van onze omzet uit boeken doneren aan Nicoline. Het is een eer om voor deze topper een sponsor te zijn en wensen haar veel succes met de voorbereidingen en deze uitdagende berg trotseren!


DONEER!


Op zaterdag 23 december 2023 stonden wij met onze grote zware traktorband op het Meerpaalplein in Dronten om geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland die vanuit Serious Request werd georganiseerd! Voor iedere euro die werd gedoneerd deden wij een tire flip! Het doel was om € 1000,00 op te halen en we hebben uiteindelijk € 200,00 opgehaald. Doneren kan altijd nog, want ook ALS is ook een vernietigende ziekte, maar waar nog helemaal geen genezing voor mogelijk is. Laat het geld nodig zijn voor onderzoek, zodat we ook deze ziekte in de kiem kunnen smoren! Doneer jij, dan doen wij uiteraard tijdens de training nog een extra tire flip! 

DONEER!


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram