R&R Boekenhandel

Veel mensen zullen zich afvragen wat een 2e hands boekhandel te maken heeft met sportactiviteiten. Maar wat is er nou fijner als na het sporten moe maar voldaan lekker op de bank of stoel te ploffen met wat te drinken en bovenal een goed boek?

Al vele jaren runt Remco met succes via diverse (online) platforms een 2e hands boekwinkel en collectibles shop. Deze zijn te vinden op diverse websites onder de naam R&R boekhandel. Het doel is om zoveel mogelijk verschillende boeken op voorraad te hebben, echt voor elk wat wils.

We hebben veel kinderboeken maar ook veel mooie romans en ijzingwekkend spannende thrillers en horrors.
Ook hebben we voor de liefhebber veel Engelse boeken en voor oude boeken is er ook genoeg te vinden. Er zijn boeken te koop vanaf de jaren '30 en '40 tot de vorige eeuw. Echte pareltjes voor degene die van oude literatuur houdt!

Op dit moment zijn we te vinden op de volgende sites:

https://www.bol.com/nl/nl/w/alle-artikelen-r-r-boekhandel/1723237/
  Op Bol.com staat onze hele collectie!

Boekwinkeltjes
Hier staan vrijwel alle op dit moment beschikbare boeken en ook de oude(re) boeken zijn hier beschikbaar.

Booknext
Hier staan al wat nieuwere boeken in die een ISBN-nummer hebben. Dit zijn over het algemeen boeken die vanaf de jaren 70 zijn gedrukt. 

Ook zijn wij actief op Marktplaats met heel veel leuke boeken en collectibles, waaronder veel unieke postzegelaanbiedingen. Je kunt ons vinden onder 'R&R boekwinkel en collectibles'.

Neem vooral een kijkje! Het aanbod is zo groot dat wij zeker weten er ook voor jou een boek bij zit. Heb je specifieke vragen over bepaalde boeken of wil je meer informatie over onze boekencollectie? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op en selecteer dan het vakje 'Boekenhandel'. 

Veel leesplezier!

 

FORMULIER


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram