INFORMATIE OVER ONZE KOMENDE ACTIVITEITEN



KONINGSSPELEN DE LISPELTUUT

Op vrijdag 26 april staan wij weer bij deze school de Bootcamp lessen te geven!

OPEN WATER DRONTEN

 Op 23 juni staan wij op het Open Water zwemmen in Dronten bij de Lage Vaart ter hoogte van de Survival Vereniging Dronten (SVD)! Hier verzorgen wij onder andere het geluid en zijn we mede organisator van de wedstrijd! Kom je ook even gezellig kijken?

SAMENWERKING SPORTBEDRIJF LELYSTAD

Sinds enkele maanden werken bij samen met Sportbedrijf Lelystad. Zij promoten de inwoners om meer te gaan bewegen! Met dit collectief kunnen deelnemers zich via deze website inschrijven om kennis te maken met diverse takken van sport. Op dit moment staat dit in het teken van Buiten Bewegen. En wat doen wij nou toevallig? Precies... Wil je dus een keer vrijblijvend meedoen, schrijf je dan in via de website en zoek onze Viking Bootcamp op voor zowel de volwassenen als voor de kinderen. En misschien mag je dan wel met échte nagemaakte zwaarden en schilden vechten.....

NIEUW!!! KINDERBOOTCAMP + FEESTJE

Wil jij een onvergetelijk kinderfeestje? boek ons dan snel! Je gaat eerst een uur lang bootcampen en daarna zetten we de leukste kindermuziek aan! wil je liever alleen een kinderfeestje? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Zie onder het kopje 'Tarieven' voor alle info! 

BOEK HIER JE FEESTJE!


TARIEVEN


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram