Kinder Viking Bootcamp

Sinds begin mei dit jaar geven wij naast onze huidige bootcamp ook de Kinder Viking Bootcamp! En dat is nu al een enorm succes! 

Want wat is nou nog leuker dan kinderen op speelse wijze leren te bewegen op een heleboel verschillende manieren, om samen te leren werken en door te zetten als het even tegenzit? 

Tijdens de les richten wij ons naast de fysieke ontwikkeling van het kind ook op hun welzijn en authenticiteit.  Daarbij hebben we onze kernwaarden verwerkt in de volgende aspecten: 

1. Bewegen


2. Voeding


3. Sociaal

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij op deze manier kinderen kunnen helpen om zelfstandiger en bedachtzamer beslissingen te kunnen laten nemen, meer besef te krijgen van hun eigen ontwikkeling en persoonlijkheid en competenties ontwikkelen waar ze zich nog niet bewust van waren. Dit alles zal deze generatie gaan helpen om in de huidige maatschappij nog beter te kunnen groeien en functioneren, omdat ze bewuster worden van zichzelf in de breedste zin, wat hun gedrag voor (zowel positieve als negatieve) gevolgen heeft en ze leren om te gaan met tegenslagen en hoe ze daarna weer verder kunnen. Dat maakt uiteindelijk ieder kind (later) een individu die stevig in zijn of haar schoenen staat, kritisch naar zichzelf durft te kijken en vastberaden zal zijn. 

 Wij trainen elke zaterdag om 14:30 en zondag om 13:00 op een locatie elders in Lelystad. Er is elke les beperkt plek, want wij willen de focus en aandacht kunnen houden op alle kinderen. Voor het aanbod en de mogelijkheden, check het kopje 'tarieven bootcamps'. Houdt er rekening mee dat komende tijd wellicht wat enkele lessen kunnen uitvallen i.v.m. privé omstandigheden bij Remco. Wij doen er alles aan om in ieder geval elk weekend 1 les door te laten gaan!

Kinderen van 4 tot en met 11 jaar kunnen hieraan deelnemen (vanaf 12 jaar mogen ze met de grote Vikings meedoen!). Schrijf je kind snel in via onderstaande knop. Vul alle gegevens in en kies bij het selectievakje 'Kinder Viking Bootcamp'. Je zal daarna van ons een bevestiging ontvangen en de informatie voor de eerstvolgende training!

Wij hebben als lidmaatschap twee unieke concepten, waar wij ons onderscheiden van de rest;

Allereerst de strippenkaart. Wil je af en toe meedoen of heb je niet altijd elke week de gelegenheid om te komen trainen? En/of wil je deze groepsles doen naast je eigen fitness abonnement? Dan is de strippenkaart voor jou de beste optie. De strippenkaart blijft onbeperkt geldig!

Wil je elke week komen trainen? Dan bieden wij het abonnement aan. Het unieke hieraan is, is dat je van de 12 maanden slechts 9 maanden betaald! Wij geven namelijk geen training in de reguliere vakanties (bij elkaar ongeveer 3 maanden), dus vinden wij dat je daar ook niet voor hoeft te betalen. Wait whut? Klopt, je leest het goed...

Daarnaast krijg je bij ieder lidmaatschap altijd een voedingsschema aangeboden (zie tarieven voor alle info). Want niet alleen sporten zorgt ervoor dat je afvalt, mentaal sterker wordt of gezonder leeft. Voeding is derhalve net zo belangrijk!

Verder belonen wij elk lid met een nieuw lid aanbrengen: je krijgt per aangebracht lid gratis lessen en dat kan behoorlijk in je voordeel oplopen!

1ste nieuwe lid aangebracht: 2 lessen gratis/1 maand gratis sporten                                                                                        

2de nieuwe lid aangebracht: 4 lessen gratis/2 maanden gratis sporten                                                                                   

3de nieuwe lid aangebracht: 6 lessen gratis/3 maanden gratis sporten                                                                                   

4de nieuwe lid aangebracht: 8 lessen gratis/4 maanden gratis sporten                                                                                  

5de nieuwe lid aangebracht: gratis strippenkaart!/5 maanden gratis sporten!                                            

En daarna begin je weer van vooraf aan......

Like en deel je onze Facebookpagina, dan mag je een gratis proefles mee komen doen! Ben jij er de eerstkomende zaterdag of zondag ook bij?

INSCHRIJVEN


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram