VBL


VIKING BOOTCAMP LELYSTAD

Nu hebben wij reeds een succesvolle bootcamp les lopen onder de naam Viking Bootcamp Lelystad (VBL)! Hierbij verzorgen wij elke week een bootcamp training. Dit is elke donderdag om 19:30 op een locatie in of rondom Lelystad. 

Tijdens de training krijg je te maken met beproevingen op zowel je fysieke als mentale gesteldheid. Of je nu een beginner, gevorderde of ergens daartussen bent, voor iedereen ligt die grens ergens anders en daarom kan iedereen trainen op zijn of haar eigen niveau.

Je gaat tijdens een workout trainen met projectielen, zoals een traktorband, touwen, gewichtzakken en -ballen of bijvoorbeeld een balk met autobanden eraan. Daarnaast train je met échte nagemaakte Viking wapens zoals het schild, het zwaard en de hakbijl! Afhankelijk van het niveau verschilt het soort materiaal van de wapens. Wij hebben namelijk LARP wapens, die zijn gemaakt van foam, kunststof, iets harder en toch veilig, en staal voor de gevorderde 'die hard' strijder! En ook sparren met bokshandschoenen en stootkussens behoort tot een van de onderdelen tijdens de training. 

Deze combinatie van trainen is uitdagend, afwisselend en leerzaam! Want je traint elke keer wat anders, is altijd gevarieerd en kent hoge pieken in conditie en kracht tijdens de inspanning. En hierdoor komt je lichaam al snel tegen die grens aan van; 'hey ik ben er wel klaar mee!' Maar dan wordt het juist interessant, want dan ga je je grenzen verleggen! Je zult hierdoor ook gaan merken dat dit ten bate komt in je dagelijkse leven.

Bootcamp trainen vergt concentratie, coördinatie en controle. Deze 3 C's zijn de leidraad in onze trainingen om ervoor te zorgen dat je bewust bent met hoe je traint ter preventie van letsel en blessures. In de groep gaat iedereen respectvol met elkaar om en helpen wij elkaar beter te worden. Samenwerking en teamspirit is dan ook hierin de basis. 

En zoals onze missie al zegt; in onze groep ben je veilig! Wij zijn allemaal één en samen gaan we voor het doel!

Wij hebben als lidmaatschap twee unieke concepten, waar wij ons onderscheiden van de rest. Allereerst de strippenkaart. Wil je af en toe meedoen of heb je niet altijd elke week de gelegenheid om te komen trainen? En/of wil je deze groepsles doen naast je eigen fitness abonnement? Dan is de strippenkaart voor jou de beste optie. De strippenkaart blijft onbeperkt geldig! 

Wil je elke week komen trainen? Dan bieden wij het abonnement aan. Het unieke hieraan is, is dat je van de 12 maanden slechts 9 maanden betaald! Wij geven namelijk geen training in de reguliere vakanties (bij elkaar ongeveer 3 maanden), dus vinden wij dat je daar ook niet voor hoeft te betalen. Wait whut? Klopt, je leest het goed...

Daarnaast krijg je bij ieder lidmaatschap altijd een voedingsschema aangeboden (zie tarieven voor alle info). Want niet alleen sporten zorgt ervoor dat je afvalt, mentaal sterker wordt of gezonder leeft. Voeding is derhalve net zo belangrijk! 

En onthoud altijd dit: 'pijn en ongemak zijn tijdelijk, trots is eeuwig!'


Verder belonen wij elk lid met een nieuw lid aanbrengen: je krijgt per aangebracht lid gratis lessen aangeboden en dat kan behoorlijk in je voordeel oplopen!

1ste nieuwe lid aangebracht: 2 lessen gratis/1 maand gratis sporten                                                                   

2de nieuwe lid aangebracht: 4 lessen gratis/2 maanden gratis sporten                                                                 

3de nieuwe lid aangebracht: 6 lessen gratis/3 maanden gratis sporten                                                                 

4de nieuwe lid aangebracht: 8 lessen gratis/4 maanden gratis sporten                                                           

5de nieuwe lid aangebracht: gratis strippenkaart!/5 maanden gratis sporten!                                                          

En daarna begin je weer van vooraf aan......

Like en deel je onze Facebookpagina, dan mag je een gratis proefles mee komen doen! Zie het kopje 'tarieven bootcamps' voor alle info en tarieven. Dus ben jij klaar voor je nieuwe ik? Schrijf je dan nu in!

INSCHRIJVEN

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram