PERSONAL TRAINER

Kan jij je doelen niet halen? Wil je heel graag, maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe je het aan moet pakken? Of houdt je het niet vol en val je daardoor steeds weer terug in je oude patroon? Dan is het tijd om mij in te schakelen! Tijdens de intake bespreken we jouw doelen en de mogelijkheden hoe we jouw nieuwe ik gaan ontwikkelen!

'Mijn doel is jou te leren om te stoppen met gewoontes, patronen te doorbreken en zelfdiscipline te krijgen. 

Door het veranderen van dit gedrag ben je in staat om de gezonde en vitale draad weer op te pakken na een terugval door wat voor reden dan ook. Hierdoor kan je uiteindelijk omgaan met tegenslagen en op een duurzame manier weer gezond en fit verder het leven in gaan. 

De locatie waar de sessies worden gegeven zijn in SportCity Lelystad. Je hoeft niet lid te zijn om van mij Personal Training te krijgen! Ik huur zelf daar de locatie en mag van alle faciliteiten gebruik maken. Sommige sessies kunnen wel buiten zijn, zoals een stukje hardlopen of een sessie met projectielen i.p.v. gewichten. Alle wensen worden op jouw niveau afgesteld! Vul het formulier in voor een gratis intakegesprek! De locatie is De Meent 18. 

GRATIS INTAKE


 


PERSONAL SWIM TRAINER

Haalt je kind maar niet zijn of haar diploma? Wil je kind heel graag, maar het lukt steeds niet om de zwemonderdelen vol te houden? Of heeft je kind moeite met trainen in groepen en is de aandacht snel gezonken? Dan moet je mij inschakelen!

'Ik zoek eerst het probleem van het gedrag en speel daar op in. Vertrouwen winnen is daarin de basis, want dan pas staat een kind open om verder te kunnen ontwikkelen. Vanuit dat punt werk ik naar de oplossing, zodat het kind ook zelf snapt waarom die dat moet doen om het doel te kunnen halen.'

Wil je jouw kind naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan in voor de gratis kennismaking en ga vandaag nog beginnen! De locatie waar de zwemlessen worden gegeven is de zwemschool Kemenade in Dronten, Oude Dronterweg 3. 

INSCHRIJVEN 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram